Kategória: Lánclevél, Hoax

"Bill Gates most osztja szét a jövedelmét"

"Normál esetben nem küldök tovább ilyen fajta üzeneteket,de ez a levél egy nagyon jó baráttól jött,aki ügyvédnõ, és egy érdekes lehetõségnek tûnik!!! Ha õ azt mondja nekem, hogy ez mûködik, akkor mûködik is. Minden esetre nem veszt vele semmit az ember… tovább »

"AZ Ericsson promóciós laptopokat osztogat"

"helló Mindenki! helló Mindenki! AZ Ericsson promóciós laptopokat osztogat, hogy növeljék a márka ismertséget, az eladást. Ha részt akarsz venni a promócióban, 8 embernek kell ezt az üzenetet elküldeni, és egy Ericsson T18 Laptop úti a markod. Ha 20 em… tovább »

..Ő egy Hacker!..

Figyelem! Ha egy személy - a neve Simon Ashton ( _simon25@hotmail.com.uk ) küld emailt neked, ne nyisd ki az üzenetet.  Töröld ki, mert ő egy Hacker! Mond el mindenkinek, aki az email listádon szerepel, mert ha közülük valamelyik felveszi a listájára,… tovább »

"légyszi küld tovább, "segítség, nem lehetőség" "

"S E G I T S U N K ! ! ! Kérlek olvasd el mert szívszorító!! Beteg kisbaba kér segítség, NEM PÉNZT!!!! Drága Barátaim! Elnézést mindenkitől, ha levelemmel zavarok, de úgy gondoltam ezt kötelességünk megtenni, ha már másként nem segíthetünk. "Beteg kisb… tovább »